iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 november 2012

Draaischijf voor Carice van Houten

Ruim een week geleden kondigden wij de nieuwe single van Carice van Houten al aan en afgelopen weekend kwam hij voorzichtig binnen in de 20Under. Maar aankomend weekend prijkt "Particle Of Light" bovenaan de Tiplijst van de UP40 want hij is uitgeroepen tot Draaischijf hier bij Greatest-Hits.

Particle Of Light is de 2de single die Carice uitbrengt van haar goed ontvangen debuutalbum "See You On The Ice". En ze doet het deze keer niet alleen maar samen met Antony Hegarty die sommige van jullie wellicht kennen van Antony & The Johnsons.

Daar waar Emily een vrolijk opgewekt nummer was heeft Carice nu gekozen voor een ingetogen emotioneel beladen nummer wat heerlijk wegluisterd tijdens de donkere dagen van de herfst.

Carice is binnenkort ook live te bewonderen in het voorprogramma van Rufus Wainwright, dat conert zal plaatsvinden in de HMH op 25 November en de kaarten zijn nagenoeg allemaal weg dus mocht je er heen willen haast je dan.
En heb je geen kaarten kunnen bemachtigen of kan je die dag niet dan heb je nog een kans om Carice live te bewonderen en dat is via radio2.
Want speciaal voor de radio2 luisteraars zal Carice 24 November een exclusive showcase geven in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.
Wil je daar bij zijn doe dan mee aan de actie van radio2 en win die kaarten.

En heb je de pech dat je op beide dagen niet in de gelegenheid bent om Carice live te aanschouwen, luister dan gewoon hier naar haar nieuwe single. En smaakt dat naar meer? scroll dan nog een klein stukje door naar onder en beluister een compilatie van haar hele album die wij voor je in elkaar hebben gezet. Let wel op want luisteren is kopen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten