iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 november 2012

Draaischijf voor Gabrielle Aplin

We schreven er van de week al over, Gabrielle Aplin heeft indruk gemaakt met haar cover van de Frankie Goes To Hollywood klassieker "The Power Of Love"
Zij heeft er een geheel eigen draai aan gegeven maar toch is het nummer in tact gebleven.







Gabrielle Aplin, 20 jaar oud, is een schoolvoorbeeld van de 2.0 generatie die enkel een goede internetconnectie nodig heeft om hun dromen waar te maken. Nauwelijks 3 jaar geleden zette ze haar eerste folkcomposities en andere covers op YouTube én maakte ze zelf promotie op het net. Ondertussen wordt ze gevolgd door duizenden fans en werden haar video's door miljoenen mensen bekeken. Ze heeft al 50.000 exemplaren van haar EP's verkocht en voor haar eerste album (verwacht begin 2013) heeft ze getekend bij het label Parlophone.

En met de kerstdagen voor de deur vonden wij het een geschikt moment om een Draaischijf te kiezen die enig raakvlak met de kerst heeft. Officieel was The Power Of Love door de heren van Frankie Goes To Hollywood niet bedoeld als kerstplaat, maar het moment van uitbrengen was wel goed geplanned en zo werd het dus toch een absolute kerst klassieker die nu dus een vervolg krijgt.
Een soort The Power Of Love 2.0 versie zullen we maar zeggen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten